CONTACTE | INICI | CASTELLÀ
Anar a ... Requisits Anar a ... El Procés Anar a ... Història del País Anar a ... Informació del País Anar a ... Dades d´interés Anar a ... Orfenatss Anar a ... Bibliografía
 

La Ecai ha signat acords de col·laboració per la adopció amb set orfenats d’Haití (institucions privades), orfenats autoritzats per les autoritats haitianes per realitzar adopcions internacionals.

La nostra prioritat a l’hora d’escollir els orfenats amb els que treballar ha estat el seu tarannà en vers els nens. Hem buscat orfenats que inverteixin el que cal en el benestar dels menors, que no els discrimini per raó del sexe, condicions físiques, edad … en fi, que la direcció dels centres demostri la seva preocupació per l’ infància haitiana.

També és molt important la seguretat i transparencia sobre la procedència dels nens, la garantia de que són nens orfes o donats en adopció pels seus pares biològic

Actualment l’ Ecai Balbalika treballa amb els següents orfenats:

1.- Brebis de Saint-Michel de l’Attalaye: Directora Sra. Margarette Saint-Fleur

Aquest orfenatat té dos centres, un per nens de fins a cinc anys i un altre per a nens més grans (amb escola i activitats complementàries).

La politica del centre no permet separar germarns ni tan sols cosins.

2.- God’s Littlest Angels: Directora Sra. Dixie Bickel

Es tracta d’ un sol centre amb nens petits, de no més quatre o cinc anys.
Té una habitació de vigilancia “24 hores” amb llit hospitalari i dues incubadores i una habitació de vigilància intensiva per a nens convalecients d’ alguna malaltia.

3.- Maison des Anges: Directora Sra. Gladys Maximilien

Aquest orfenat també te dos centres, un per nens de fins a cinc anys i un per nens més grans. Al centre dels petits disposa d’una escola i pati de jocs.

Balbalika està cercant més orfenats amb els que treballar, orfenats que tinguin el nivell dels anteriors, tant a la cura dels menors com respecte al procediment.

4.- L'Enfant d'Abord:

Orfenat petit amb un ambient molt familiar dirigit per la Sra. Austin.Acull tant a nadons com a nens mes grans, per als que compta amb recolzament de professionals. Disposa també d'una infermera i de cuidadores.

5.- Solidarité Timoun:

Orfenat que acull des de nadons a nens més grans als que s'imparteixen classes. Té unes instal.lacions adecuades per atendre degudament als nens i perquè aquests puguin jugar. Està dirigit per la Sra. Betty Guy.

6.- La Crèche de l'Enfant Jesus:

Disposa d'un centre a la capital ("de pas") i un gran centre a la província, amb jardins i habitacions on s'allotgen les famílies quan van a recollir als menors. Tenen nens de totes les edats i grups de germans. Els nens estan atesos per cuidadores i personal encarregat de la seva educació. Està dirigit pel matrimoni Duncan.