CONTACTE | INICI | CASTELLĄ
 

Projectes d’ajuda a la infància etíop:
Adopció i cooperació, són dos conceptes que a Etiòpia van estrictament units. Aquest ha estat sempre el criteri de Balbalika, ja que des de els seus orígens, ha participat en projectes d’ajuda als sectors més desfavorables de la població dels països amb els que treballem.

El Ministeri de Justícia de Etiòpia, ha instaurat com un dels requisits per que una agència d’adopció internacional pugui operar al país, el que aquesta realitzi projectes d’ajuda en el mateix.

Balbalika s’ha constituït com ONG a Etiòpia, i ha estat reconeguda pel Ministeri de Justícia etíiop així com pel Ministeri d’Afers de la dona, amb qui ha subscrit un conveni per poder treballar en el país. Balbalika s'ha constituït també com a ONG a Catalunya.

L'Associació està participant en diversos projectes d’ajuda a la infància a Etiòpia: alguns a través de la ONG NACID i altres directament.

Balbalika té operatius en aquests moments diversos programes d’apadrinaments de menors a Awassa i Woldija i està sostenint 'un orfenat a la regió d'Awassa.

L'Associació ha presentat diversos dels seus projectes a concursos i subvencions de caràcter estatal per tal d'obtenir finançament pels mateixos.

Balbalika està duent a terme en aquests moments un projecte per la creació d'un centre per ajudar a infants i adolescents en risc a la regió d'Awassa.

La nostra representant al país, la senyora Gidey Kidan, te autorització de las diferents administracions locals del país per poder desenvolupar els projectes de col•laboració de Balbalika a les diferents regions amb les quals es suscriguin els convenis pertinents.

Fins ara, els nostres projectes d’ajuda a la infància del país han estat molt ben rebuts per les autoritats.

 

La nostra representant en la presentació d’ un projecte d’apadrinament davant
les autoritats locals de la regió d’Habru, a Amhara (al nord del país).